Izobraževalni program: TURISTIČNI TEHNIK
Sprejeto na 1.seji SS za poklicno in strokovno izobraževanje, dne 28. 3 1996
TUJ JEZIK III - ITALIJANŠČINA
Po posameznih letnikih in oblikah izobraževalnega dela.
Letnik |
Oblike izobraževalnega dela |
||
|
Teorija (ur) |
Vaje (ur) |
Skupaj (ur) |
1. |
140 |
140 |
|
skupaj |
140 |
|
140 |
* T – teoretični pouk, seminarji, projektno delo;
** V- vaje, individualno projektno delo oz. projektno delo v skupinah, storitev.
Dijaki:
Vsebine in informativni cilji |
Formativni cilji |
Socializacijski cilji |
Posebnosti v izvedbi |
Sprejem gosta |
|||
|
|
Sposobnost obnove oziroma prve komunikacije z gostom. |
|
|
|
Komunikacija med osebjem v restavraciji. Komunikacija med gostom in recepcijo (iz sobe). |
|
|
|
Kulturna dediščina. |
|
|
|
Komunikacija med osebjem v hotelu. Splošna komunikacija. |
|
|
|
Komunikacija v turistični agenciji. Splošna komunikacija. |
|
|
|
Splošna komunikacija. |
|
|
|
Komunikacija z gostom. |
|
|
|
Komunikacija z gostom. |
|
|
|
Komunikacija z gostom. |
|
slovenska kulturna dediščina |
|
|
|
|
|
Splošna komunikacija. |
|
uvod v italijansko civilizacijo in kulturo |
|
|
|
|
|
Splošna komunikacija. |
Znanje se preverja in ocenjuje:
Znanja |
Povezava s predmetom |
|
|
Predmet |
Znanja |
|
Italijanski jezik |
|
|
|
|
|
|