Izobraževalni program: POMOČNIK KMETOVALCA
PRAKTIČNI POUK - VINARSTVO (izbirni)
Po posameznih letnikih in oblikah izobraževalnega dela
Letnik |
Oblike izobraževalnega dela |
||
|
Teorija (ur) |
Vaje (ur) |
Skupaj (ur) |
1. |
|
||
2. |
105 |
105 |
|
3. |
51 |
51 |
|
skupaj |
|
156 |
156 |
Dijaki:
2. letnik:
VSEBINE IN INFORMATIVNI CILJI |
FORMATIVNI CILJI |
SOCIALIZACIJSKI CILJI |
POSEBNOSTI V IZVEDBI |
VINARSTVO |
|
|
|
|
Spoštujejo higijenske predpise pri delu v kleti. Pridobijo odgovoren odnos do dela. Pridobijo spretnosti za opravljanje posameznih opravil v kleti. |
Pomagajo v kleti |
3. letnik:
VSEBINE IN INFORMATIVNI CILJI |
FORMATIVNI CILJI |
SOCIALIZACIJSKI CILJI |
POSEBNOSTI V IZVEDBI |
|
|||
|
|||
|
|||
|
V posameznem ocenjevalnem obdobju se znanje preverja in ocenjuje:
Pri praktičnem pouku nadgrajujemo znanje, ki so ga učenci pridobili pri izbirnem predmetu Vinarstvo in to znanje uporabljajo pri praktičnem delu v vinski kleti.
Znanja |
Povezava s predmetom |
|
|
Predmet |
Znanja |
|
vinarstvo |
|
|
vinarstvo |
|
|
vinarstvo |
|
|
||
|
kmetijski stroji |
|