PRIPRAVA ZAHTEVNEJŠIH JEDI
Katalog znanja je določil Strokovni svet RS za poklicno in strokovno izobraževanje na 88. seji 16.12.2005
Dijak je zmožen:
VSEBINSKI SKLOP: PRIPRAVA ZAHTEVNEJŠIH JEDI (PZJ) |
||||
OZNAKA |
KOMPETENCE |
NIVO OSVAJANJA KOMPETENC |
||
PZJ 1 |
Razume in uporablja kuhinjsko dokumentacijo |
|
rutinski |
|
PZJ 2 |
Pripravi jedi po naročilu |
|
|
napredni |
PZJ 3 |
Pripravi zahtevnejše jedi iz širšega izbora živil in upošteva njihovo hranilno vrednost v prehrani |
|
|
napredni |
PZJ 4 |
Pripravi slovenske narodne jedi in jedi drugih narodov |
|
|
napredni |
Cilji |
Cilji ključnih kvalifikacij |
Dijak je zmožen:
Dijak:
|
Dijak je zmožen:
|
Cilji |
Cilji ključnih kvalifikacij |
Dijak je zmožen:
Dijak:
pred gostom),
|
Dijak je zmožen:
|
Cilji |
Cilji ključnih kvalifikacij |
Dijak je zmožen:
Dijak:
|
Dijak je zmožen:
|
Cilji |
Cilji ključnih kvalifikacij |
Dijak je zmožen:
Dijak:
|
Dijak je zmožen:
|