PREDMETNIK OSKRBNIK / SPI
PREDMETI |
1. letnik |
2. letnik |
3. letnik |
SKUPNO |
|||
št. ur na |
št. ur na |
št. ur na |
|||||
teden |
leto |
teden |
leto |
teden |
leto |
||
A - Splošnoizobraževalni predmeti |
|||||||
Slovenščina |
3 |
105 |
3 |
105 |
3 |
102 |
312 |
Tuji jezik |
2 |
70 |
2 |
70 |
2 |
68 |
208 |
Matematika |
2 |
70 |
2 |
70 |
2 |
68 |
208 |
Umetnost |
1 |
35 |
35 |
||||
Družboslovje |
2 |
70 |
2 |
70 |
2 |
68 |
208 |
Naravoslovje |
3 |
105 |
105 |
||||
Športna vzgoja |
3 |
105 |
3 |
105 |
3 |
102 |
312 |
Skupaj A |
16 |
560 |
12 |
420 |
12 |
408 |
1388 |
B - Strokovno-teoretični predmeti |
|||||||
Osnove ekonomike in prava |
2 |
70 |
3 |
102 |
172 |
||
Poslovna informatika |
2 |
70 |
2 |
70 |
2 |
68 |
208 |
Kultura bivanja |
2 |
70 |
2 |
68 |
138 |
||
Prehrana |
2 |
70 |
2 |
70 |
140 |
||
Poznavanje tekstilij |
2 |
70 |
2 |
70 |
140 |
||
Skupaj B |
6 |
210 |
10 |
350 |
7 |
238 |
798 |
C - Praktično izobraževanje v šoli |
|||||||
Praktični pouk: |
|||||||
Priprava in serviranje jedi |
5 |
175 |
5 |
175 |
6 |
204 |
554 |
Oblikovanje tekstila |
5 |
175 |
5 |
175 |
5 |
170 |
520 |
Skupaj praktični pouk |
10 |
350 |
10 |
350 |
11 |
374 |
1074 |
Č - Praktično izobraževanje v delovnem procesu |
|||||||
Delovna praksa |
72 |
72 |
|||||
D - Interesne dejavnosti |
|||||||
Interesne dejavnosti |
96 |
96 |
64 |
256 |
|||
Skupno število ur pouka (A+B+C) |
32 |
1120 |
32 |
1120 |
30 |
1020 |
3260 |
Skupaj praktično izobraževanje (C+Č) |
|
350 |
|
422 |
|
374 |
1146 |
Število ur izobraževanja v šoli (A+B+C+D) |
|
1216 |
|
1216 |
|
1084 |
3516 |
Skupaj (A + B + C + Č + D) |
|
1216 |
|
1288 |
|
1084 |
3588 |
Število tednov pouka |
35 |
35 |
34 |
104 |
|||
Število tednov delovne prakse |
2 |
2 |
|||||
Število tednov interesnih dejavnosti |
3 |
3 |
2 |
8 |
|||
Skupno število tednov izobraževanja |
|
38 |
|
40 |
|
36 |
114 |
Delitve dijakov v skupine
|
Letno št. ur |
Število dijakov |
||
Letnik |
Predmet |
Izvajalec |
za vaje * |
v skupini |
1. |
Poslovna informatika |
učitelj |
70 |
do 17 |
Priprava in serviranje jedi (praktični pouk) |
učitelj |
175 |
do 17 |
|
Oblikovanje tekstila (praktični pouk) |
učitelj |
175 |
do 17 |
|
2. |
Poslovna informatika |
učitelj |
70 |
do 17 |
Priprava in serviranje jedi (praktični pouk) |
učitelj |
175 |
do 14 |
|
Oblikovanje tekstila (praktični pouk) |
učitelj |
175 |
do 14 |
|
3. |
Poslovna informatika |
učitelj |
68 |
do 17 |
Priprava in serviranje jedi (praktični pouk) |
učitelj |
204 |
do 13 |
|
Oblikovanje tekstila (praktični pouk) |
učitelj |
170 |
do 13 |
* Vaje, pri katerih se dijaki delijo v skupine
Znanje, ki ga morajo imeti izvajalci posameznega predmeta:
Predmet |
Izvajalec |
Znanje |
Slovenščina |
učitelj |
visokošolska izobrazba iz slovenskega jezika in književnosti |
Tuji jezik |
učitelj |
visokošolska izobrazba iz ustreznega tujega jezika |
Matematika |
učitelj |
visokošolska izobrazba iz matematike, ekonomije, fizike ali tekstilstva |
Umetnost |
učitelj |
visokošolska izobrazba iz umetnosti ali umetnostne zgodovine |
Družboslovje |
učitelj |
visokošolska izobrazba iz zgodovine, geografije ali sociologije |
Naravoslovje |
učitelj |
visokošolska izobrazba iz kemije, biologije ali fizike |
Športna vzgoja |
učitelj |
visokošolska izobrazba iz športne vzgoje |
Osnove ekonomike in prava |
učitelj |
visokošolska izobrazba iz ekonomije, organizacije dela, prava ali politologije |
Poslovna informatika |
učitelj |
visokošolska izobrazba iz računalništva, informatike, ekonomije ali organizacije dela |
Kultura bivanja |
učitelj |
visokošolska izobrazba iz gospodinjstva ali zdravstva |
Prehrana |
učitelj |
visokošolska izobrazba iz živilske tehnologije ali gospodinjstva |
Poznavanje tekstilij |
učitelj |
visokošolska izobrazba iz tekstilne tehnologije |
Priprava in serviranje jedi (praktični pouk) |
učitelj |
višja ali srednja strokovna izobrazba iz gostinstva ali gospodinjstva |
Oblikovanje tekstila (praktični pouk ) |
učitelj |
višja ali srednja strokovna izobrazba iz tekstilne konfekcije ali gospodinjstva |