Izobraževalni program: MLEKAR
Sprejeto na 62. seji Strokovnega sveta RS za poklicno in strokovno izobraževanje, dne 17. 12. 2002
PRAKTIČNI DEL ZAKLJUČNEGA IZPITA
IZDELEK ALI STORITEV |
OPIS IN DIMENZIJE |
TEHNOLOŠKE ZAHTEVE |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IZDELEK ALI STORITEV |
OPIS IN DIMENZIJE |
TEHNOLOŠKE ZAHTEVE |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kandidat mora izpitni komisiji predložiti dnevnike praktičnega pouka predelave mleka, kontrole kakovosti in praktičnega izobraževanja v delovnem procesu, iz katerih komisija ugotovi, ali je predelal delovne naloge, predvidene s katalogom.
Kandidata ocenimo po točkovnem sistemu 100 točk:
Zaključni izpit pri predmetu Praktični pouk kandidat opravi, če doseže najmanj 55 % točk pri vsakem delu izpita, sicer mora ponoviti tisti del, iz katerega je bil negativno ocenjen.