Nazaj na kazalo

RAZPISI ZA VPIS V VISOKO ŠOLSTVO

  • Navodila za vnos in odprtje prijavnega roka v eVŠ-OZR za zasebne visokošolske zavode (docx) (pdf) - 7. 1. 2020
    • Navodila za ustvarjanje nove verzije prijavnega roka v eVŠ-OZR (zasebni visokošolski zavodi brez koncesije) (docx) (pdf)- za spremembo prijavnega roka, števila razpisanih prostih vpisnih mest in druge popravke na že objavljenem prijavnem roku - 18. 3. 2020
  • Navodila za vnos in odprtje prijavnega roka v eVŠ-OZR za javne visokošolske zavode (docx) (pdf) - 3. 2. 2020

Obvestila:

  • 10. 1. 2020: Po prejetih vprašanjih ugotavljamo, da ste zasledili tudi primere, ko podatki o visokošolskem zavodu ali študijskem programu niso pravilni oziroma ažurni, kar urejate z NAKVIS. Zaradi tega vsem zavodom svetujemo, da pred vnosom vpisnih mest in potrjevanjem prijavnih rokov, preverite podatke o vašem zavodu in študijskih programih (na zavihku Zavodi in Študijski programi v levem meniju po vnosu prijavnega roka).

V kolikor ugotovite, da kateri podatki niso točni ali da kaj manjka, o tem nemudoma obvestite NAKVIS, ki bo poskrbel za vnos v eVŠ. Ko boste podatke uredili z NAKVIS nas o tem obvestite na e-naslov: podpora-evs.mizs@gov.si, ker je treba na vnosih, ki ste jih že naredili, osvežiti podatke (v tem primeru boste prijavne roke in prosta mesta mogli še enkrat vnesti, saj se bo naredila nova verzija zapisa).

  • Objavljamo predstavitev za zasebne visokošolske zavode z dne 18. 11. 2019 (pdf).

Pravna podlaga: