Nazaj na kazalo

VISOKOŠOLSKI IZBIRNI POSTOPEK (eVŠ-VIP)

Modul eVŠ-VIP je namenjen obdelavi prijav za vpis že za študijsko leto 2021/22.

 

Obvestila

 

 

Navodila

Video navodila

 

 

Arhiv obvestil:

 

  • 7. 4. 2021:  Pripravljamo video navodila za uporabo eVŠ-VIP modula. Dodatno bomo organizirali tudi online delavnice.

  • 16.4.2021: Objavljena je nova različica navodil. Dodana so tudi videonavodila, do katerih dostopate preko spodnjih povezav.

  • 4. in 6. 5. 2021 napovedujemo izvedbo predstavitev delovanja in uporabe eVŠ-VIP za zaposlene, ki na visokošolskih zavodih (članicah univerz in samostojnih visokošolskih zavodih) vodijo prijavno-izbirne postopek in obdelujejo prijave za vpis (prevzem prijav v obdelavo, pozivanje za dopolnitev, vročanje dokumentov).

  • 3.5.2021 - objavljena nova verzija eVŠ-VIP: Maska Seznam prijav: Na maski se ohranijo podatki (filtri in rezulati), ko obdelujemo posamezne vloge; seznam Izvozi in kontrolni izpisi je dopolnjen, na njem je več podatkov oziroma stolpcev v excelu; Maska Podrobnosti prijavne vloge: Omogočeno je brisanje želja kandidatov; urejen komentar na dokazilu se zapiše med dogodke; dopolnjeno besedilo za e-pošto v primeru aktivnosti na dokazilih; pošiljanje e-pošte tudi, ko se na dokazilih doda komentar; Vročanje: Omogočeno vročanje, oddaja pritožb in obravnava pritožb; pošiljanje e-pošte kandidatu v primeru vročitve dokumenta.