Nazaj na kazalo

VISOKOŠOLSKI IZBIRNI POSTOPEK (eVŠ-VIP)

Modul eVŠ-VIP je namenjen obdelavi prijav za vpis.

 

Obvestila

12. 4. 2024: objavljena so nova navodila za uporabo aplikacije eVŠ-VIP in predstavitev z delavnice za VŠZ, april 2024.

 

Navodila

Video navodila

 

 

Arhiv obvestil:

 

  • 15. 6. 2023: nameščena je nova verzija aplikacije VIP, ki vključuje novosti predstavljene na delavnicah 6. in 7. junij ter novosti s področja preizkusov nadarjenosti

    24. 4. 2023: Objavljena so nova Navodila za uporabo modula eVŠ-VIP in predstavitev z delavnice z dne 18. 4. 2023

  • 23. 3. 2022: Objavljena je nova nova verzija navodil za uporabo modula eVŠ-VIP.

  • 7. 4. 2021:  Pripravljamo video navodila za uporabo eVŠ-VIP modula. Dodatno bomo organizirali tudi online delavnice.

  • 16.4.2021: Objavljena je nova različica navodil. Dodana so tudi videonavodila, do katerih dostopate preko spodnjih povezav.

  • 4. in 6. 5. 2021 napovedujemo izvedbo predstavitev delovanja in uporabe eVŠ-VIP za zaposlene, ki na visokošolskih zavodih (članicah univerz in samostojnih visokošolskih zavodih) vodijo prijavno-izbirne postopek in obdelujejo prijave za vpis (prevzem prijav v obdelavo, pozivanje za dopolnitev, vročanje dokumentov).

  • 3.5.2021 - objavljena nova verzija eVŠ-VIP: Maska Seznam prijav: Na maski se ohranijo podatki (filtri in rezulati), ko obdelujemo posamezne vloge; seznam Izvozi in kontrolni izpisi je dopolnjen, na njem je več podatkov oziroma stolpcev v excelu; Maska Podrobnosti prijavne vloge: Omogočeno je brisanje želja kandidatov; urejen komentar na dokazilu se zapiše med dogodke; dopolnjeno besedilo za e-pošto v primeru aktivnosti na dokazilih; pošiljanje e-pošte tudi, ko se na dokazilih doda komentar; Vročanje: Omogočeno vročanje, oddaja pritožb in obravnava pritožb; pošiljanje e-pošte kandidatu v primeru vročitve dokumenta.