Prijava napak

Težave, ki jih imate pri uporabi aplikacije, sporočite preko spodnjega obrazca. Za težave pri uporabi varnostne sheme in portala morate uporabiti obrazec, ki se nahaja na povezavi Podpora portal v glavni menijski vrstici. Odgovor boste prejeli preko elektronske pošte. V primeru, da gre za pogosto vprašanje ali težavo, bo odgovor objavljen med navodili ali obvestili. Pomembno je, da v polje opis težave vnesete natančen opis, saj boste s tem pripomogli k hitrejšemu razpoznavanju vzrokov težave in njihovi odpravi.

Težave, ki jih imate pri uporabi aplikacije, sporočite preko spodnjega obrazca. Za težave pri uporabi varnostne sheme in portala morate uporabiti obrazec, ki se nahaja na povezavi "Podpora portal" v glavni menijski vrstici. Odgovor boste prejeli preko elektronske pošte. V primeru, da gre za pogosto vprašanje ali težavo, bo odgovor objavljen med navodili ali obvestili. Pomembno je, da v polje opis težave vnesete natančen opis, saj boste s tem pripomogli k hitrejšemu razpoznavanju vzrokov težave in njihovi odpravi.


Polja označena z * so obvezna


* Aplikacija:
Pripnete lahko datoteke tipa .doc,.jpg,.png,.txt v velikosti do 100 Kb.

Varovanje podatkov

S klikom na gumb "Pošlji" dajem svojo izrecno privolitev za uporabo vpisanih podatkov, ki bodo zbrani in obdelovani v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, Št. 59/99, 57/01, 59-2/01) in izjavljam, da sem seznanjen in dajem svoj pristanek k sledečemu:

Zbrani podatki se bodo uporabljali izključno z namenom odpravljanja težav z dostopi do aplikacij na MIZŠ portalu

Pridobljeni podatki ne bodo posredovani drugim uporabnikom ali podvrženi kakršnemu koli načinu obdelave razen zgoraj navedene.