Izobraževalni program: MLEKAR
Sprejeto na 62. seji Strokovnega sveta RS za poklicno in strokovno izobraževanje, dne 17. 12. 2002
PRAKTIČNI DEL ZAKLJUČNEGA IZPITA
| 
          
         IZDELEK ALI STORITEV  | 
      
          
         OPIS IN DIMENZIJE  | 
      
          
         TEHNOLOŠKE ZAHTEVE  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
| 
          
         IZDELEK ALI STORITEV  | 
      
          
         OPIS IN DIMENZIJE  | 
      
          
         TEHNOLOŠKE ZAHTEVE  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
          
        
  | 
      
          
        
  | 
      
          
        
  | 
    
Kandidat mora izpitni komisiji predložiti dnevnike praktičnega pouka predelave mleka, kontrole kakovosti in praktičnega izobraževanja v delovnem procesu, iz katerih komisija ugotovi, ali je predelal delovne naloge, predvidene s katalogom.
Kandidata ocenimo po točkovnem sistemu 100 točk:
Zaključni izpit pri predmetu Praktični pouk kandidat opravi, če doseže najmanj 55 % točk pri vsakem delu izpita, sicer mora ponoviti tisti del, iz katerega je bil negativno ocenjen.