English English Slovenščina [Beta] Slovenščina [Beta]
Nazaj

KAKO DRŽATI ROKE Z DEKLETOM

Se sprašujete, kako se držati za roke z dekletom?

Kratek odgovor: Zelo previdno.

Daljši odgovor:

Zmenki in povezovanje z visokokakovostnimi ženskami je za moške veliko bolj gladko, če se z dekletom na splošno ne držijo rok (ja, vem, da je to kontra intuitivno, zato bom še več razložil in vam zagotovil trden nadomestek, držati).

Za začetek ji držanje ročnih znamk izgubi zanimanje, saj ve, da vas je ujela.

"Ta tip je MINE," pravi roka žene.

Če to preveč razširite, lahko preveč lepih žensk na dolgi rok izgubi zanimanje (tudi če se zdi, da to želi) - ko mačka ujame vrvico, ji postane dolgčas in odide.

Se torej lahko naučite, kako se držati za roke z dekletom na način, ki deluje v vašo korist?

Vsekakor!

Če jo vidite približno enkrat na teden in če ni bila diskvalificirana zaradi slabega odnosa, dnevnega reda ali kako drugače, da ne bi vse to za vas, potem bi jo po šestih mesecih zmenkov morda želeli nagraditi z kratko, nenapovedano, nepričakovano, romantično držanje rok nekaj minut, preden se potegne nazaj in se pretvarja, da se to nikoli ni zgodilo.

Od takrat naprej spodbujamo sestanke, le da so izjemno redki, kratki, nenapovedani in nepričakovani (zanjo bo to neverjetno romantično, hkrati pa preprečujete, da bi bili preveč romantični in da bi izgubila zanimanje za njo).

Do takrat, in za večino časa med nagrajevanjem z njenim rokovanjem, tukaj je izjemno udobna, vzajemno koristna in izjemno gladka alternativa držanju za roke ...

Slovenian Single Men

KAKO SE DRŽATI ZA ROKE Z DEKLETOM: ALTERNATIVA
POJDI Z ROKO.

Dinamični premiki od "fant mora držati žensko, da se ne pusti", da se z roko v roki "ŽELI biti s teboj."

Naše izkušnje kažejo, da ženske visoke kakovosti ostanejo s fanti dlje v boljših odnosih, ko se lahko uživajo v sprehodu po roki. To je veliko boljše od nerodnega človeka, ki srbi, da bi ji lahko stisnil roke ob vsaki priložnosti. Želite se izogniti temu, da bi bil ta fant - zato je tukaj, kako roko v roki:

Vzemite roko, ki ji jo ponujate, naj bo leva ali desna. Nato počasi položite komolec navzven proti njej.

(Pro nasvet: NE udarite jo s komolcem. To je slaba ideja. Ne upoštevamo resno vašega kolena. Torej ne. In če to počnete, nehajte. Resno. Ni dobro, človek.)

Nazaj na temo. Izvlecite roko tako, da bo vaša podlaket usmerjena vzporedno s tlemi, roka pa lebdi tik pred prsmi. Poglejte jo z nagnjeno glavo, kot da bi rekel: "Bolje zagrabi zdaj, ko boš imel priložnost," (pravzaprav ni treba ničesar reči).

Lahko te vzame za roko in morda ne. Kakor koli že, je super, saj ste pravkar zbrali podatke: Je dovolj za vas, da vas drži za roko? Ali ga stisne in drži kot koala? Ali pa le roko nasloni na vašo roko, v obliki ribe? Ali ima sploh dovolj izkušenj z zmenki, da ve, kaj pomeni vaša gesta, ko ji ponudite roko?

Pomembnejši od vseh rezultatov - ne pozabite, da vse, kar se dogaja pri zmenkih, upoštevajte kot prakso.

Vse preizkusite sami.

Vse, kar naredi, vam ponuja povratne informacije, tako da lahko naslednjič izvedete ustrezne prilagoditve in bodisi nadaljujete s tem, kar deluje, ali prilagodite, da bo boljše.

Želite držati njeno roko, preden se je izkazala za vredno? Kar daj! Poskusi! Priporočamo naše nasvete, ki temeljijo na naših izkušnjah in znanju, če pa se morate sami pozanimati, vsekakor preizkusite držanje roke in roko na roki in datumih (več sto) v mesecih in mesecih .

Vstajanje, izstopanje in vsakodnevno ukrepanje za življenje lastnih izkušenj je bilo, je in vedno bo najboljša strategija za doseganje uspeha pri ženskah z visoko vrednostjo.

false
1.1.16 12:00
1.1.16 12:00
Komentarji
No comments yet. Be the first.