English English Slovenščina [Beta] Slovenščina [Beta]
Nazaj

KAKO PRIDOBITI DOBRE SPRETNOSTI ZA POGOVOR

KATERI SO ELEMENTI DOBREGA POGOVORA?

Nepričakovano je poslušanje ključnega pomena. Toliko braggadocio in socializacije postane prepričljivo, da morajo vedeti, kako narediti vtis na ženske, ko je to res balon. Najpomembnejši nasvet za zmenke za moške o tem, kako narediti dober pogovor, je, da preprosto odprejo oči, odprejo ušesa in poslušajo.

S poslušanjem dobite dragocene informacije, s katerimi lahko bolje presodite žensko, s katero ste, in ji daje svobodo, da lovi za vami (namesto obratno). Ko se aktivno poslušate, se vam periferni vid razširi, čutila se bodo budna in resnično začnete sprejemati in obdelovati vse, kar govori. Večina fantov se ujame v svoje glave in si predstavljajo, kako bo videti kasneje v spalnici. Da ne rečem, da ni nič narobe, če v vašem zmenku močno privlačite, je to res super. Težava nastopi, ko fantje namerno ignorirajo svojo okolico, vključno s tem, kar je povedala, saj jih je prizadelo, kako vroč je njihov zmenek, in kaj mislijo, da morajo storiti, da bi lahko "prišli tja."

Loveawake

Fantom priporočamo, da globoko vdihnejo, se umaknejo, nasmehnejo in se vključijo v aktivno poslušanje. Namesto da bi se lotili "zgodb o DHV-ju" (domišljijski izraz, ki jih izvajalci uporabljajo za sejo hvalisanja), postavite vprašanja o tem, kaj pravi. Če na primer reče nekaj, "rad bi spet obiskal Evropo", to odpira široko paleto vprašanj za pridobivanje novih in koristnih informacij o njej. Tu je nekaj primerov nadaljnjih vprašanj:

"Že prej ste bili v Evropi?"
"Kakšne stvari so vam bile všeč v Evropi?"
"Kje drugje potujete?"
"Kaj vam je všeč pri potovanjih?"
"Če bi lahko šli vseeno po svetu, kje bi bil?"

V filmu "Kako osvojiti prijatelje in vplivati ??na ljudi" Dale Carnegie pripoveduje zgodbo o tem, kako je preprosto sedel in poslušal človeka, s katerim se je srečal cel večer, potem, ko je šel čas, pa je fant, ki je divjal naprej in naprej, rekel njemu: "Tako velik si pogovornik!"

Ljudje, moški in ženske, želijo govoriti o sebi. Ko vadite nekaj samokontrole, zaprite usta in odprite ušesa, zgodijo se neverjetne stvari.

Seveda, tako kot pri vseh nasvetih in drugih nasvetih za zmenke za moške zunaj, ne sprejmite naše besede. Pojdite ven, začnite srečevati več žensk in vse preizkusite. Porabite mesec dni na datumih, na katerih poudarjate svojo osredotočenost na poslušanje. Porabite še en mesec, ko se zmenite, da si boste zastavili številna nadaljnja vprašanja na teme, ki jih je sprožila. Primerjajte rezultate dogajanja na datumih pred uvedbo teh sprememb in po njih. Prepričani smo, da boste ugotovili, da bodo s tem in preostalimi nasveti na DateMasters vaše izkušnje v 99,9% časa preverile, kaj govorimo. Zato vstanite, pojdite ven, srečajte več žensk, pozorno poslušajte, kaj govorijo

false
1.1.16 12:00
1.1.16 12:00
Komentarji
No comments yet. Be the first.