English English Slovenščina [Beta] Slovenščina [Beta]
Nazaj

KAKO VTISNITI INTELIGENTNE ŽENSKE

Zaprite usta in nehajte govoriti. Resno, vsakič, ko fant na zmenku odpre usta, ali fant pošlje SMS sporočilo ali bruha osebne podatke vsaki deklici, ki ga kakorkoli zanima, daje samo še več vrvi, s katero se lahko obesi.

Obstaja mit, da boste s tem, ko ženskam pokažete, kako dobro govorite, dobro poznate, ste pametne, polne dobrih nasvetov ali "kulturni", da jo boste zmogli nadvladati. To je čisto BS.

Če je vprašanje, kako očarati inteligentne ženske z dobrim odnosom, potem izjemno močna podoba, jo nasmeji in obdrži vašo skrivnost. Močna slika pomaga zaslonom ženskam, ki so že v vaši podobi. Zaradi tega, ko se smeji, so stvari lahke, igrive in zabavne - natanko tako želimo, da so vsi odnosi naših fantov. In del tega, kar nam pomeni ohranjanje skrivnosti, NI, da bi poškodovali vaše osebne podatke po vsem, ko jo prvič srečate. Zato držite usta zaprta in odprte oči in ušesa.

Če pa je vprašanje, kako očarati inteligentne ženske s slabim odnosom, obstajata dve težavi. Prvič, zakaj bi si kdo želel ženske s slabim odnosom, ki v svoje življenje vnaša samo stres, dramo in BS? In drugič, ko se z zmenki / povezavo z inteligentnim slabim dekletom DOJEMO na jug (verjetno bo), bo vsa njena inteligenca uporabljena za vaše uničenje. Pekel nima nobenega besa, kot se prezira pametna ženska, in vse to. Večina žensk že točno ve, kje in kako udariti fante, kjer boli ... Ta učinek se spoji s pametnimi dekleti, ki kričijo na maščevanje.

Še več razloga, da skrbno pregledujemo ženske z dobrim odnosom. Bodite previdni tam v džungli

Slovenian Dating

false
1.1.16 12:00
1.1.16 12:00
Naslednji
Komentarji
No comments yet. Be the first.